Skip to content Skip to sidebar Skip to footer




Fenerbahçe Karagümrük Maçı Canlı izle, Fenerbahçe Maçı Bedava izle

Nasıl izlerim? : Yayınlarımızı izlemek çok kolaydır. Aşağıdaki Maç Yayını ekranından açmış olduğunuz maç yayınını izleyebilirsiniz.  Yayınlarımız maç vaktinden 5 dakika öncesine kadar kapalı olabilir, yayını kapalı görürseniz lütfen siteden ayrılmayınız çünkü yayın en geç maç başlamadan 5 dakika önce açılacaktır.  Yayın aktif olduktan sonra internet hızınıza göre 1-2 dakika içerisinde yüklenip açılır.
Taraftarium Canlı Maç İzle menin Adresi

Canlı maç izle mek için en ünlü adres olan netspor sayesinde bütün maçları bedava dağıttığı donmadan canlı maç izle ye bilirsiniz .Tüm dünyanın takip ettiği futbol basketbol ve voleybol maçlarının donmayan canlı yayınlarının bulunduğu taraftarium24 ün tek gerçek adresine hoşgeldiniz. 2019 - 2020 sezonunda da nitelikli maç yayınlarına devam edecek olan taraftarium sayesinde donmadan süper lig maçlarını izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. HD SD ve UHD Yayın opsiyonları ile bütün dünyanın takip ettiği ligleri rahatlıkla seyredebileceksiniz. Sezonların başlamasıyla beraber yeni transferleriyle güçlenen spor toto süper lig takımlarımızın şampiyonluk yarışına ortak olabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi taraftarium ismiyle yüzlerce site bulunmakta malesef bu sitelerin tamamı taklit sitelerdir gerçek taraftarium24 den maçı izlemek için sitemizi tercih ediniz. Kaliteli maç yayınlarını üstte bulunan yayın akışı kısmından kolaylıkla bulabilirsiniz. Adresimiz her hafta değişmektedir bizi kaybetmemek için twitter'dan takip etmeyi unutmayınız.
Orjinal Taraftarium 24 ü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bein Sports online izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. canlı maç izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.

 Spor Toto Süper Lig’de üst üste 11 maçtır kaybetmeyen Fatih Karagümrük evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fatih Karagümrük kazanır 4.42, beraberlik 5.20, Fenerbahçe kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış. Öte yandan Bets10 sitesinin açmış olduğu özel oranlar ile Fenerbahçe galibiyetine 10.00 oran verildiğini de belirtelim.

FENERBAHÇE MAÇI İÇİN TIKLA

Fatih Karagümrük Tek Golle Kazandı

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Rakibini Mbaye Diagne’nin attığı tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puan alan Fatih Karagümrük’de moraller yerinde. Süper Lig’de aylardır mağlubiyet yüzü görmeyen Andrea Pirlo’nun ekibinde yenilmezlik serisi 11 maça çıkmış oldu. Kırmızı Siyahlılar bu hafta ise Fenerbahçe’yi konuk edecek. Fatih Karagümrük evinde oynadığı son maçta Başakşehir ile 2-2 berabere kalmıştı. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de savunmadan Davide Biraschi kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Fenerbahçe Yarı Finalde

Fenerbahçe adına geçen hafta pek iyi geçmedi. Kadıköy’de Beşiktaş’ı konuk eden Sarı Lacivertliler, 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 önde idi maçtan puan çıkartmayı başaramadılar. Rakibine 4-2 mağlup olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yara aldı. Lider Galatasaray’ın 9 puan gerisine düştüler ama Fenerbahçe’nin 1 maçı eksik. Bu hafta kazanmaları halinde puan farkı 6’ya inecek. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u 4-1 ile geçen Jorge Jesus’un ekibi biraz olsun moral buldu ve yarı finale adını yazdırdı. Bu hafta ligde Fatih Karagümrük’e konuk olacak Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında rakibini 5-4 mağlup etmişti. Kaşrılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln Henrique, Luan Peres, Michy Batshuayi ve Joshua King’in sakatlıkları bulunuyor. Mert Hakan Yandaş ise kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Bright Osayi Samuel, Willian Arao, Miha Zajc, Emre Mor, Arda Güler, Joao Pedro, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük geçtiğimiz hafta konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Mbaye Diagne’nin tek golüyle 1-0 kazandılar ve çıkışını devam ettirdiler. Kırmızı Siyahlılar, Süper Lig’de tam 11 maçtır yenilgi yaşamıyor. Fenerbahçe ise geçen hafta dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Kadıköy’de konuk ettikleri Beşiktaş karşısında 1-0 önde oldukları maçı 4-2 kaybettiler. Üstelik rakip 10 kişi iken. Bu sonuç ile ldier Galatasaray’ın 9 puan gerisine düştüler. Hafta içi ise Kayserispor’u kupada 4-1 mağlup ederek moral bulan Fenerbahçe adını yarı finale yazdırdı. Maçın favorisi Fenerbahçe. Bugün puan kaybı yaşarlarsa, şampiyonluk yarışına havlu atabilirler. Fenerbahçe’nin kesinlikle kazanması gereken bir maç. Fenerbahçe’ye bu hafta güveniyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

 fenerbahçe fatih karagümrük maçı, fenerbahçe fatih karagümrük maçı ne zaman, fenerbahçe fatih karagümrük maçı kaç kaç bitti, fenerbahçe fatih karagümrük maçı golleri, fenerbahçe fatih karagümrük maçı hazırlık maçı, fenerbahçe fatih karagümrük maçını izle, fenerbahçe fatih karagümrük maçı hangi kanalda oynanacak, fenerbahçe fatih karagümrük maçı skoru, fenerbahçe f karagümrük maçı canlı izle, fenerbahçe fatih karagümrük maçı canlı fenerbahçe fatih karagümrük maçı özeti fenerbahçe fatih karagümrük maçı özeti izle fenerbahçe fatih karagümrük maç özeti izle fenerbahçe fatih karagümrük, fenerbahçe fatih karagümrük maçı, fenerbahçe fatih karagümrük maç özeti, fenerbahçe fatih karagümrük hazırlık maçı, fenerbahçe fatih karagümrük maçı özeti, fenerbahçe fatih karagümrük bein sport, fenerbahçe fatih karagümrük beyaz futbol, fenerbahçe fatih karagümrük bugünkü maç özeti fenerbahce fenerbahçe fatih karagümrük maçı hangi kanalda everton vs man united fenerbahçe can bartu tesisleri antalyaspor kasımpaşa fatih karagümrük sk fenerbahçe fatih karagümrük maçı ne zaman fenerbahçe vs fatih karagümrük ankaragücü fenerbahçe fatih karagümrük maçı kaç kaç

Yorum Gönder for "Fenerbahçe Karagümrük Maçı Canlı izle, Fenerbahçe Maçı Bedava izle"